Info
Sada čitate
Budućnost bez štampača?
0

Kad ne bi bilo štampača, produktivnost na radnom mestu bi opala toliko da bi se na nedeljnom nivou izgubio ceo jedan dan, pokazuju rezultati Epsonovog istraživanja koje je sprovedeno u IT kompanijama širom pet evropskih zemalja. Iako se savremeno poslovanje odvija velikim delom u digitalnom svetu, štampač je i dalje od ključnog značaja za poslovni uspeh i produktivnost budući da pomaže zaposlenima da budu efikasni u radu.

Ove tvrdnje bazirane su na rezultatima obimnog istraživanja o potrebi za štampanjem u poslovnom okruženju koje je sprovela kompanija Epson, a kojim je obuhvaćeno 3.639 menadžera i zaposlenih u IT kompanijama širom Francuske, Nemačke, Španije, Italije i Ujedinjenog Kraljevstva.

Da je štampanje ključno za produktivnost na poslu i radnu efikasnost potvrđuje 77% zaposlenih, a činjenica da 88% njih koristI štampač makar jednom dnevno ukazuje na to da će upotreba štampača ostati visoko zastupljena i u budućnosti. U poslovnom okruženju se najviše štampaju izveštaji i brošure, e-pošta i prilozi iz e-pošte.

151112_Epson_Research_IG_FINAL_SR (1)

Skoro svi ispitanici su saglasni u tome da će u budućnosti štampači biti među ključnim uređajima na radnom mestu i da bi zbog toga kompanije trebalo da nastave da investiraju u rešenja za štampu.

Kompanija Epson u svojoj ponudi ima posebnu seriju biznis štampača sa oznakom WorkForce Pro koje odlikuju 50% niži troškovi štampe i ušteda energije od 96%. U Srbiji su dotupni WorkForce Pro WF-5690DWF, WorkForce Pro WF-5620DWF, WorkForce Pro WF-5190DW i WorkForce Pro WF-5110DW modeli.

O autoru
Info

Ostavite reakciju

19 + 2 =