Popularno
Indeks popularnosti
SORTIRAJTE
Info
Najnoviji
 
Pročitajte više
4. juna 2017.

Logitech predstavio Flow softver i nove MX miševe

Logitech je prvog dana juna predstavio novi softver Logitech Flow koji omogućava neprimetno upravljanje samo jednim mišem na do tri računara. Softver je kompatibilan s novom generacijom Logitechovih miševa, Logitech MX Master 2S i Logitech MX Anywhere 2S, dizajniranim za one koji traže naprednu, višestruku povezivost i preciznu tačnost senzora upakovanu u zadivljujući dizajn.

„Nekada nam je bio dovoljano jedan računar, ali sada živimo u doba u kojem otprilike jedan od deset ljudi istovremeno koristi nekoliko računara“, rekao je Anatoliy Polyanker, globalni portfolio i brand direktor Logitecha. „Korišćenje više računara može vam pomoći da izbegnete smetnje i ubrzate [...]

17
 
Pročitajte više
3. juna 2017.

Adecco Srbija izabrala svog CEO FOR ONE MONTH

Adecco Srbija je izabrala svog ‘CEO FOR ONE MONTH’, u sklopu globalnog programa Adecco Way to Work. Ovaj program, koji je privukao preko 54.000 prijava, omogućiće da 49 ambicioznih kandidata iz celog sveta, među kojima je i Andrijana Janković iz Srbije, dobije priliku da, u zemljama u kojima žive, steknu prva radna iskustva i to uz mentorstvo menadžera Adecco Grupe. Jedan od ovih 49 finalista biće na kraju izabran da sarađuje sa CEO-om Adecco Grupe, Alainom Dehazeom, u centrali kompanije koja se nalazi u Švajcarskoj.

“Way to Work je projekat kojim Adecco pruža priliku mladim ljudima da steknu prva radna iskustva i tako im pomaže da brže napreduju na tržištu rada. Program ‘CEO [...]

14
 
Pročitajte više
3. juna 2017.

Novi brend Airbusa

Airbus je na izložbi i konvenciji EBACE 2017, održanoj od 22. do 24. maja u Ženevi, predstavio svoj novi brend helikoptera – Airbus corporate helicopters (ACH), sa namerom da se pozicionira i na tržištu biznis helikoptera i helikoptera za VIP ličnosti.

Za sada je poznato da Airbus planira da ovaj brend razvija u tri linije. Prva je ACH line, koju će činiti ekskluzivni helikopteri bazirani na korporativnom konceptu, sa svedenim i čistim linijama, ali sa enterijerom prilagođenim poslovnim ljudima koji žele efikasan i jednostavan dizajn.

Druga linija su ACH Exclusive, helikopteri predviđeni za one koji žele ekskluzivan enterijer sa visokim luksuzom i komforom. I na kraju [...]

13
 
Pročitajte više
29. aprila 2017.

NVIDIA Ansel takmičenje za sve Mass Effect: Andromeda igrače

Kompanija NVIDIA je najavila 26. aprila Ansel takmičenje za sve one koji igraju Mass Effect: Andromeda na svom računaru. Takmičenje je već krenulo i trajaće sve do 14. maja, 2017.

Kako bi učestvovali u takmičenju morate uhvatiti svoju najbolju fotografiju u igri koristeći NVIDIA Ansel i podeliti je na Facebbok-u ili Twitter-u uz tagovanje @NVIDIAGeForce i heštegove #SHOTWITHGEFORCEGTX i #MASSEFFECT. Više informacija o takmičenju možete naći na GeForce.com GeForce.com.

Pobednik takmičenja će dobiti Andromeda Initiative Custom PC, a pobednička fotografija će biti postovana kao besplatan wallpaper na GeForce.com. Za drugo i treće mesto su obezbeđene GeForce GTX 1080 Ti [...]

7
Vremeplov
 
21. jul: Žan Pikar
Više
Najnoviji video
 
Prva ENTER konferencija
 
Tajmlajn vikend magazin broj 6
 
Tajmlajn vikend magazin broj 5
Oglasi
Facebook
Najave događaja
 
Elementi 9 za vrele letnje dane
 
DIGITAL DAY 2017 – Digital je osnova, a ne dodatak poslovanja
 
Novi program na ENTER konferenciji
Oglasi
Najnoviji članci