Video magazin
Sada čitate
Naučni klubovi širom Srbije

Tokom nedavno održanog sajma i konferencije “Nove tehnologije u obrazovanju” Centar za promociju nauke je iskoristio priliku da širu publiku upozna sa konceptom Naučnih klubova koji će od početka aprila biti otvoreni širom Srbije i to u ritmu jedan novi klub svake nedelje. O svemu tome smo nedavno razgovarali i sa Branimirom Ackovićem, koordinatorom programskih aktivnosti u Centru za promociju nauke.

Naučne klubove u ovoj rundi dobiće Kanjiža, Kinkinda, Šabac, Smederevo, Užice, Čačak, Novi Pazar, Kruševac, Niš, Knjaževac i Leskovac. U toku je i sređivanje velikog Naučnog kluba u Beogradu koji bi trebao da bude otvoren ponovo najesen u novom prostoru, a po svoj prilici ubrzo bi i drugi gradovi u Srbiji mogli da dobiju slične klubove.

Pre zvaničnog otvaranja klubova u Srbiji u Centru za promociju nauke se pripremaju za dva važna događaja – 29. marta je promocija četvrtog broja časopisa Elemeti, a već narednog dana u SKC-u nas očekuje tribina na temu “Kako donosite odluke”. Ovu tribinu ćete moći da pratite i uživo preko livestream-a na našem sajtu tajmlajn.rs.