Info
Sada čitate
Otvorene prijave za treći besplatan program Startap centra za razvoj biznis ideja

Ekonomski fakultet u Beogradu i kompanija  MVP Workshop ove jeseni po treću put organizuju besplatan program tokom kojeg će učesnici u okviru Startap centra naučiti kako da razviju svoje ideje i osnuju kompanije.

Startap centar je inkubator za timove u početnoj fazi razvoja biznis ideje i pokretanja tehnoloških startapa​. Izabrani timovi će učestvati u programu koji će trajati 12 nedelja, a sastojaće se od prilagođenih radionica i treninga. U program je uključena mreža iskusnih mentora i predavača, dok će tokom njegovog trajanja polaznici imati priliku da se upoznaju sa potencijalnim investitorima.

Uz podršku mentora iz startup zajednice i kompanije MVP Workshop timovi će razvijati minimalno održiv proizvod (MVP), istraživaće tržište, potencijalne kupce, konkurenciju i praviće strategije izlaska na tržište.

Treću generaciju Startap centar programa činiće do četiri tima koja žele da razvijaju proizvod ili usluge bazirane na sledećim tehnologijama: blokčejn, IoT (internet stvari), VR (virtuelna relanost), AI (veštačka inteligencija), Machine Learning (mašinsko učenje), Big Data, Internet security (bezbednost na internetu) i ostale.

Učešće u programu je besplatno, a startapi zadržavaju 100 odsto kapitala u svojim kompanijama. Više informacija o Starap centar programu dostupno je na zvaničnom sajtu.

Prijave za učešće u trećem besplatnom Startap centar programu za razvoj biznis ideja otvorene su do 10. septembra. Svi zainteresovani timovi i startapi prijavu za učešće u ovom programu mogu da popune ovde.

O autoru
Info