Video magazin
Sada čitate
Uskoro pokrećemo TajmLajn video magazin
Sadržaji

Kao što ste verovatno primetili od početka godine rad na TajmLajn Magazinu dobio je novi elan. Pored toga što se nakon skoro godinu dana mirovanja ponovo redovno ažurira novim sadržajem u klasičnoj, pisanoj, formi, TajmLajn polako proširuje i svoju ekipu.U pripremi su i novi sadržaji koji bi trebali tokom ove godine da zaokruže celu priču o jednom modernom internet magazinu.

Tako od marta počinjemo sa uređivanjem YouTube kanala na kojem ćete u početku imati priliku da vidite reportaže i priloge sa različitih događaja posvećenih popularizaciji nauke, tehnologiji, obrazovanju i ekologiji, da bi kasnije započeli sa nekoliko paralelnih serijala – o naučnim i tehničkim ustanovama, obrazovnim institucijama, zanimljivim naučnim projektima, mladim naučnicima, istraživanjima koja se odvijajaju u Srbiji i regionu. Naravno, trudićemo se da ispratimo i najznačajnije događaje koji se tokom godine odvijaju u celom svetu.

Dakle, TajmLajn nećete videti u televizijskoj formi zakopanog u besmislene programske šeme domaćih emitera. TajmLajn će isključivo biti vidljiv na internetu i dostupan kada god vam bude zatrebao, gde god da se nađete i sa bilo kog uređaja koji koristitet.

Naš prvi projekat sa kojim ćemo započeti popunjavanje YouTube kanala biće sajam i konferencija Nove tehnologije u obrazovanju 27. i 28. februara, tako da u narednim danima možete da očekujete prve priloge sa ovog događaja.

Do tada pogledajte najavni trejler za TajmLajn Magazin.