Najave
Sada čitate
WeAreDevelopers naredene godine u Berlinu sa 10.000 developera

Jedan od najznačajnijih događaja za developere se nakon nekoliko uspešnih godina seli iz Beča u, veći i prepun sadržaja i raznovrsnosti, grad Berlin. 6. i 7. juna 2019., međunarodni lideri informacionih tehnologija će diskutovati o najnovijim i najinteresantnijim IT temama pod motom „People – Code – Future“ u sklopu CityCube-a unutar Messe Berlin sajamskog centra.

WeAreDevelopers svetski kongres je osmišljen kao prilika za umrežavanje vodećih tehnoloških kompanija i developerske zajednice u Evropi. Lansiran 2015 godine, sa 300 učesnika, Kongres se pozicionirao i učvrstio kao jedan od najvažnijih događaja IKT industrije u Evropi. Ove godine u maju mesecu, WeAreDevelopers je dočekao preko 8.000 developera i IT stručnjaka u sklopu ACV centra u Beču. Naredne godine u Berlinu, u preko 33.000 m2 izlagačkog i kongresnog prostora očekuje se više od 10.000 učesnika. S obzirom da Berlin predstavlja savršenu tačku za organizovanje internacionalnog događaja za developere, zbog toga će se veći deo Kongresa odvijati u jedinstvenoj građevini koja svojom namenom nudi kapacitete za upoznavanje lokalne developerske scene – CityCube.

Kao i tokom prethodnih godina veliki broj internacionalnih govornika će se obratiti na temu najnovijih inovacijskih dostignuća u IT industriji, kao i tokom različitih radionica i hakatona. Organizatori podsećaju na neke od govornika koji su učestvovali na proteklim kongresima, kao što su: Steve Wozniak (Apple), Joseph Sirosha (Microsoft), Angie Jones (Twitter) i Joela Spolsky (Trello i Stack Overflow), kao i Brendu (Wizardry) i John Romera (Doom & Wolfenstein 3D).

WeAreDevelopers World Congress 2018 (© Tamás Künsztler)

Ove godine prodaja ulaznica će započeti specijalnom jedinstvenom ponudom – Super Super Early Bird ulaznice koje će moći da kupi 100 najbržih po jedinstvenoj ceni od 159 €. Ova ponuda vaedi 24 sata, od 2. augusta u 12:00 sati, do 3. augusta 2018., u 12:00 sati.

Lokacija u Berlinu otvara mnoga vrata za nas, odavde možemo razvijati bolje umrežavanje sa evropskom startap scenom i uspešnim tehnološkim kompanijama, privući nove investitore i dalje graditi našu težnju da se održimo kao vodeća konferencija za developere na Evropskom tržištu i dodatno ojačamo našu percepciju kao važne veze sa CEE tržištem,“ dodaje Sead Ahmetović, suosnivač i izvršni direktor kompanije WeAreDevelopers.

Više informacija o WeAreDevelopers svetskom kongresu možete pronaći na: https://www.wearedevelopers.com/world-congress-2019/

Pogledajte i kako je sve to izgledalo ove godine:

O autoru
Info