Info
Sada čitate
NVIDIA Ansel takmičenje za sve Mass Effect: Andromeda igrače

Kompanija NVIDIA je najavila 26. aprila Ansel takmičenje za sve one koji igraju Mass Effect: Andromeda na svom računaru. Takmičenje je već krenulo i trajaće sve do 14. maja, 2017.

Kako bi učestvovali u takmičenju morate uhvatiti svoju najbolju fotografiju u igri koristeći NVIDIA Ansel i podeliti je na Facebbok-u ili Twitter-u uz tagovanje @NVIDIAGeForce i heštegove #SHOTWITHGEFORCEGTX i #MASSEFFECT. Više informacija o takmičenju možete naći na GeForce.com GeForce.com.

Pobednik takmičenja će dobiti Andromeda Initiative Custom PC, a pobednička fotografija će biti postovana kao besplatan wallpaper na GeForce.com. Za drugo i treće mesto su obezbeđene GeForce GTX 1080 Ti grafičke karte, a njihove fotografije će takođe biti postovane kao besplatni wallpaperi na GeForce.com.

Ansel je podržan takođe i u sledećim igrama: ARK: Survival Evolved, Conan Exiles, Dishonored 2For Honor, Kona, Mass Effect: Andromeda, Mirror’s Edge CatalystObductionParagon, Snake Pass, Tom Clancy’s Ghost Recon: WildlandsWar Thunder, Watch Dogs 2, The Witcher 3: Wild Hunt, The Witness.

Korisni linkovi:

Ansel takmičenje na GeForce.com: http://www.geforce.com/whats-new/articles/mass-effect-andromeda-shot-with-geforce-gtx-nvidia-ansel-contest

GeForce Garage priča na temu računara: http://www.geforce.com/whats-new/articles/rig-spotlight-mass-effect-andromeda

NVIDIA Ansel tehnologija: http://www.geforce.com/hardware/technology/ansel

Mass Effect: Andromeda galerija takmičenja: https://contests.nvidia.com/en-us/mass-effect-andromeda

NVIDIA Ansel 360 galerija: http://www.geforce.com/hardware/technology/ansel/ansel-image-gallery

NVIDIA Ansel Super Resolution galerijahttp://www.geforce.com/hardware/technology/ansel/super-resolution-gallery

Detaljne informacije i pravila takmičenja: https://contests.nvidia.com/en-us/mass-effect-andromeda/terms

O autoru
Info