loading...
Sponser

Logitech G predstavlja LIGHTSPEED tehnologiju

Uz LIGHTSPEED i POWERPLAY realizovali smo san o neometanom i beskompromisnom bežičnom gejmingu,“ rekao je Ujesh Desai, potpredsednik i generalni menadžer divizije Logitech G. „Novi HERO senzor kod G603 miša i kod G613 mehaničke tastature pokazuju našu posvećenost bežičnoj tehnologiji koja je prisutna u celoj liniji proizvoda.

Optički senzor HERO

Kako bi bio postignut cilj stvaranja bežičnog gejmerskog miša visokih performansi i s dugotrajnom baterijom, kreiran je potpuno novi senzor. HERO je akronim od High Efficiency Rated Optical i donosi novi nivo efikasnosti čime je stvoren najbolji optički senzor za bežični gejming. HERO nudi preciznost i tačnost pri 12.000 DPI i 10 puta veću uštedu energije od prethodne generacije senzora.

Bežični gejming miš nove generacije

Logitech G603 pruža potpuno novo bežično iskustvo visokih performansi čak i za najzahtevnije gejmere. To je prvi gejmerski miš s Logitech G HERO senzorom kog odlikuje izuzetna tačnost i preciznost uz osetljivost do 12.000 DPI, a omogućava i više od 500 sati neprestanog igranja uz maksimalan učinak. Koristi LIGHTSPEED bežičnu tehnologiju profesionalnih performansi i beskompromisne pouzdanosti koja nadmašuje čak i mnoge žičane miševe.

Bežična mehanička tastatura visokih performansi

Tastatura G613 dizajnirana je za bežični svet, koristi LIGHTSPEED bežičnu tehnologiju za super brzi povratni efekat od 1ms kao i Bluetooth povezivost s više uređaja. Možete je koristiti do 18 meseci sa dve AA baterije. Dolazi sa šest programabilnih G-tastera čime su prilagođene makronaredbe unutar aplikacije na dohvat ruke. Ekskluzivni Romer-G prekidači pružaju takmičarske performanse, trajnost i kvalitet uz neverovatan osećaj klika. Prekidači Romer-G postaju aktivni na udaljenosti od 1,5mm, što je do 25 posto brže od vodećeg konkurenta, a imaju i kraći hod tastera. Zahvaljujući smanjenoj sili potrebnoj za aktivaciju tastera, pružaju gotovo trenutnu reakciju i pomažu da se smanji umor tokom dugog igranja.

Podloga za miša veličine stola

Dizajnirana za igrače koji cene prostrane prostore za igru, Logitech G840 je izuzetno velika podloga za miša koju možete raširiti preko stola. Postavite tastaturu i miša na nju kako biste dobili uniformisaniji izgled.

Cena i dostupnost

Očekuje se da će G603 LIGHTSPEED bežični gejming miš, G613 LIGHTSPEED bežična gejming tastatura i G840 podloga biti dostupni u maloprodaji od avgusta po preporučenim maloprodajnim cenama od 79.99 evra, 149 evra i 49.99 evra.]]>