loading...
Sponser

Najčešći snovi i šta nam oni govore

9. Pronalaženje neiskorišćenje sobe Značenje: Prostorije u kući predstavljaju različite aspekte karaktera. Pronalazak neiskoriščenje sobe znači da otkrivate talenat kojeg niste ranije bili svesni. Šta treba uraditi: Što više vremena provedete istražujući svoj skriveni talenat, imate više šansi da naiđete na mnoga otvorena vrata u životu.

8. Vozilo van kontrole

Značenje: Auto označava vašu mogućnost da ostvarite dosledan napredak u ostvarenju specifičnih ciljeva. Na javi, možete osetiti da vam nedostaje kontrola na putu ka uspehu. Šta treba uraditi: Umesto da pokušavate da povratite kontrolu nad situacijom, Valas savetuje da se opustite i prepustite svojim instiktima da izaberu najboljli put za vas.

7. Padanje

Značenje: Kada sanjate da padate to znači da se previše čvrsto držite za određenu situaciju u životu. Neophodno je da se opustite i rešite probleme. Šta treba uraditi: Umesto što ste toliko zabrinuti zbog gubitka kontrole, ponekad je potrebno samo da verujete sebi i drugima i pustite da stvari prirodno dođu na svoje mesto.

6. Letenje

Značenje: Mogućnost da letite označava da ste se oslobodili okolnosti koje vas vuku na dole u životu. Šta treba uraditi: Iako osećaj slobode možete uzeti u obzir samo kao slučajnost ili srećnu okolnost, obično je to zato što ste uspeli da doneste tešku odluku ili da se izdignete iznad ograničenja i teških odgovornosti.

5. Nespremni ste za test

Značenje: Testovi govore kako ocenjujete svoju sposobnost i rad, pa ovaj san pokazuje da kritički ispitujete svoje osobine. Šta treba uraditi: Ne treba da se preopterećujete samoispitivanjem, jer je pravi test vašeg karaktera mogućnost da prihvatite svoje talente i slavite znanje i uspehe, umesto da ih konstantno osporavate.

4. Goli u javnosti

Značenje: Odeću biramo kako bi ljudima oko nas prezentovali određenu sliku. Ugoliko sanjate da ste nagi, to znači da se suočavate sa situacijom u kojoj se osećate izloženim i ranjivim. Šta treba uraditi: Iako ste stidljivi, ponekad samo treba da pokažete drugima svoje talente.

3. Nemogućnost da pronađete toalet

Značenje: Ovaj san sugeriše da vam problem ili izazov predstavlja da jasno iskažete svoje osnovne potrebe. Šta treba uraditi: Provedite više vremena vodeći računa o svojim, nego o potrebama drugih.

2. Ispadanje zuba

Značenje: Zubi simbolizuju koliko se jakim i samouverenim osećate, pa ovo znači da vam neka situacija slama sigurnost u sebe. Šta treba uraditi: Ne posmatrajte ovu situaciju kao nešto što će vas učiniti nemoćnim, već mirno razmišljajte o činjenicama i prihvatite to kao izazov.

1. Sanjate da vas jure

Značenje: Postoji situacija sa kojom želite da se suočite, ali ne znate kako. Šta treba uraditi: Često upravo ovakva situacija može biti velika mogućnost za vas da istrajete u svojim ambicijama. Iako može delovati zastrašujuće, ono što vas progoni u stvari vam usmerava pažnju na neostvarene talente u vašoj potrazi za srećom.   Izvor: IFLScience Fotografije: Pixabay]]>