loading...
Sponser

Nova Logitech G Pro mehanička gejming tastatura

Logitech G je predstavio Pro mehaničku gejming tastaturu koja je dizajnirana u saradnji sa vrhunskim eSport igračima. Pro je tastatura visokih performansi, a bez numeričkog dela namenski je rađena za profesionalna takmičenja. Tastatura dolazi sa Logitech ekskluzivnim Romer-G mehaničkim tasterima, nudi 25 posto brži odgovor od standardnih mehaničkih tastatura i dizajnirana je s ciljem postizanja maksimalnog efekta. Takođe, opremljena je odvojivim kablovima, što je čini lako prenosivom, kao i sa prilagodljivom RGB rasvetom i ugrađenom memorijom. „eSport igrači su vrlo izbirljivi i zahtevni, a mi to volimo„, rekao je Ujesh Desai, potpredsednik i generalni menadžer Logitech G. „Mi im dajemo pristup našim prototipovima i dozvoljavamo im da ih „rasture”. Rezultat toga je i Pro gejming tastatura s ultra-brzim tasterima, izdržljivom konstrukcijom i dizajnom bez numeričkog dela,koja je i jednostavna za prenošenje. Ako igrate na pobedu, ovo je tastatura za vas.“ „Ovo je sjajna tastatura jer je mala, izdržljiva i bez numeričkog dela. To mi ostavlja više prostora na stolu„, rekao je C9 Jake „Stewie2K“ Yip. „Romer-G tasteri su lepi i tihi, a i izuzetno udobni za kucanje.

Romer-G tasteri i kompaktan dizajn

Logitech ekskluzivni Romer-G mehanički tasteri izrađeni su da pruže profesionalne performanse, brz odgovor i izdržljivost, nudeći preciznost i brzinu. Uz kratki hod od 1.5 mm Romer-G tasteri registruju pritisak do 25 posto brže od standardnih mehaničkih tastera i dizajnirani su kako bi bili što efikasniji. Pro mehanička gejming tastatura kompaktnog je dizajna bez numeričkog dela, što je čini lako prenosivom za turnirska putovanja i ostavlja više prostorana stolu za kretanje mišem. Tastatura je ojačana čeličnom pločom u podlozi, dodajući stabilnost i čvrstoću. Odvojivi Micro-USB priključak osigurava da se kabl neće prekinuti na mestu priključka dok se nosi u torbi. Trodelni dizajn utičnice podržava jednostavan i pouzdan prenos podataka. Koristeći Logitech Gaming Software (LGS), igrači mogu odabrati i personalizovati svaki pojedini taster s više od 16,8 miliona boja i spremiti uzorak rasvete na ugrađenu memoriju, tako da je dostupna za korišćenje na takmičenju.

Cena i dostupnost

Logitech G Pro mehanička gejming tastatura očekuje se u prodaji početkom marta 2017. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 149 evra. Za više informacija, molim posetite www.logitech.com]]>