Video magazin
Sada čitate
TAJMLAJN VIDEO: HTC One M9 promocija
Sadržaji

Kompanija HTC predstavila je u Srbiji svoj najličniji, najlepši i najsnažniji pametni telefon do sada – HTC One M9. Nakon svetske premijere u Barseloni, novi One je od 24. aprila dostupan širom Srbije u ponudi sva tri operatera mobilne telefonije.

Pravi moderni klasik među pametim telefonima, HTC One M9 je superioran u dizajnerskom i tehnološkom smislu. Za jednodelno metalno kućište telefona koje je sada naglašeno dvobojnom završnom obradom u srebrnoj i roze-zlatnoj boji, zaslužna je trenutno jedinstvena tehnologija dvostruke završne obrade, koja dodatno povećava izdržljivost i otpornost uređaja na oštećenja i habanje.

Unapređenja u novom HTC Sense 7 korisničkom interfejsu sada korisniku donose potpunu kontrolu nad uređajem i mogućnost prilagođavanja do najfinijih detalja. Sense 7 inovira način na koji osnovni ekran prikazuje najkorisnije aplikacije, na osnovu trenutne lokacije korisnika. Uz pomoć kontekstualnog i prilagodljivog „vidžeta“, korisnik je uvek na samo jedan klik od funkcija koje su mu u tom trenutku najpotrebnije, bez obzira da li je kod kuće, na poslu ili na zabavi.

IMG_9588

HTC One M9 radi sa trenutno najbržim LTE mrežama na svetu, što znači da će svi koji ga poseduju uz sada već aktuelnu 4. generaciju, mirno dočekati i buduće  revolucije brzina i boljih karakteristika mobilnih mreža.

Uz vrhunsku sliku i žive boje kvalitetnog 5-inčnog ekrana Full HD rezolucije, HTC One M9 ima ugrađeni dual sistem prednjih zvučnika i ozvučenje HTC BoomSound, kao i emulaciju 5.1-kanalnog zvuka Dolby Surround, čime pruža izuzetno zvučno iskustvo.

IMG_9595

Glavna kamera modela HTC One M9 sada ima rezoluciju od čak 20 megapiksela, što obezbeđuje fotografiju vrhunskog kvaliteta i fantastične oštrine. Sa prednje strane smeštena je UltraPixel kamera koja zahvaljujući ultrapikselima koji primaju i do 300% više svetla od standardnih kamera – obezbeđuje znatno bolje i dinamičnije autoportrete, čak i u uslovima slabijeg osvetljenja. Video zapisi se snimaju u rezoluciji 4K, a safirno staklo kamere je još jedan novitet i dobra vest za sve korisnike koji žele vrhunsku zaštitu sočiva kamere.