loading...
Sponser

Veeam Availability Suite 9.5 biće potpuno integrisan Windows Server-om 2016

Veeam Software objavio je da će se novi Veeam Availability Suite 9.5, koji će biti dostupan kasnije ove godine, u potpunosti integrisati sa Windows Server-om 2016 i Hyper-V tehnologijama koje se koriste u data centru. Veeam će, u saradnji sa Microsoft-om, pružiti veću bezbednost i ponuditi jednostavnu integraciju između Microsoft-ovih izdanja Windows Server 2016, Hyper-V 2016 i poslovnih aplikacija. Naš cilj je da budemo jedno od prvih rešenja dostupnosti koje će u potpunosti podržati Windows Server 2016 i Hyper-V 2016 tehnologije, ali i da pružimo najsveobuhvatniju podršku,” rekao je Doug Hazelman, potpredsednik strategije proizvoda u Veeam-u. „Najnovija verzija Veeam Availability Suite-a pružiće korisnicima mogućnost da primene najaktuelniju Microsoft tehnologiju i imaju koristi od bezbednosti i umanjene kompleksnosti na nivou velikih preduzeća. Veeam, u saradnji sa Microsoft-om, pruža pravu kombinaciju virtualizacije, i brz oporavak kako bi omogućio stalnu dostupnost preduzeća. Kao jedna od približno 100 novih funkcija i poboljšanja koja se uvode u Veeam Availability Suite 9.5, nova integracija sa Windows Server-om 2016 i Hyper-V 2016 tehnologijama predstavlja kontinuirani napor da se podrži Veeam-ova direktna integracija jednog od vodećih svetskih operativnih sistema, hipervizora, i najrasprostranjenijih poslovnih aplikacija. Hiljade preduzeća svih veličina oslanjanju se na Veeam u vezi Hyper-V backupa i zaštite,” rekao je Chris Van Wesep, direktor, marketing cloud platforme, Microsoft Corp. „Samim tim, imamo zadovoljstvo da proširimo našu saradnju sa Veeam-om kako bismo IT administratorima pružili nove opcije za efikasne operacije formiranja rezervnih kopija, brz oporavak, kao i kontinuitet poslovanja koji im je neophodan da bi preduzeća bila zaštićena i produktivna u svako doba i na svakom mestu. Potpuna integracija sa Windows Server-om 2016 i Hyper-V tehnologijama u Veeam Availability Suite-u 9.5 obuhvata:

  • Windows Server 2016 podršku za instaliranje Veeam Backup & Replication™ komponenti, kao i podršku kao gostujući OS zaštićenih VM-a, uključujući komunikaciju bez mreže sa gostom preko PowerShell Direct-a.
  • Windows Server 2016 Hyper-V podršku, uključujući integraciju sa Resilient Change Tracking-om (RCT) za formiranja rezervnih kopija i vraćanja u prethodna stanja, i Hyper-V hosts instalinarim na Nano Server i Storage Spaces Direct-u (S2D).
  • Podršku za najnovije verzije Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint, Active Directory, i SQL Server za aplikacijsko-svesnu obradu i oporavak aplikacija na nivou stavki putem Veeam Explorers-a™ za brza ciljna vremena oporavka (RTOs) za manje od 15 minuta.
U našim nedavnim istraživanjima utvrdili smo da je poboljšanje formiranja rezervnih kopija i oporavka u slučaju katastrofe predstavljao glavni cilj skladištenja za organizacije u 2016. godini“  rekao je Henry Baltazar, direktor istraživanja za skladištenje u 451 Research. „Klijenti imaju malo tolerancije prema zastojima, što otpornost podatka i obima posla čini ključnim ciljem za svaku organizaciju. Nedavna poboljšanja koja je Veeam predstavio mogu pomoći Microsoft-ovim klijentima da olakšaju brz oporavak i kontinuitet poslovanja koji su neophodni da bi se ostao konkurentan u Always-On eri.”  Veeam Availability Suite 9.5 se očekuje da će biti dostupan kasnije ove godine, približno u vreme opšte dostupnosti Windows Server-a 2016. Veeam je ranije objavio  proširenu postojeću integraciju skladišta kako bi uključio Nimble Storage pored postojećih integracija sa ponudama skladištenja za velika preduzeća od strane HPE-a, NetApp-a i EMC-a kao deo novog Veeam Availability Suite-a 9.5. Dodatne funkcije i poboljšanja je uskoro biti objavljene. Za više informacija posetite https://go.veeam.com/v9-5, registrujte se za predstojeći vebinar ili posetite Veeam štan broj 514 na 2016 Microsoft Worldwide Partner Conference.]]>